Geef goede kleding cadeau!

  • Cadeaubon

Cadeaubonnen

Wil je iemand anders kennis laten maken met de kleding van Pure Matters? Of ben je op zoek naar een bijzonder en duurzaam cadeau? Je kunt Pure Matters ook ‘doorgeven’ -  met een cadeaubon!

Cadeaubon kopen
Cadeaubons zijn verkrijgbaar in de huiskamerwinkel, tijdens de verkoopevenementen en op bestelling via de mail. De waarde van de cadeaubon is vrij te bepalen door de koper, het minimum bedrag is €15,00.
Wil je een bon via de mail bestellen? Stuur dan een e-mail en je ontvangt een factuur. Na betaling sturen wij de bon op naar een door de koper bepaald adres.

Cadeaubon inwisselen
Heb je een bon van Pure Matters cadeau gekregen? Je kunt deze inwisselen door een bezoek te brengen aan onze huiskamerwinkel, bij een van de verkoopevenementen of door een online bestelling via de website.
Vermeld hierbij altijd het nummer en bedrag van de cadeaubon in het tekstveld 'Vragen of opmerkingen'. Voor online-bestellingen zie ook de actuele levervoorwaarden.

Voorwaarden cadeaubon

  • De cadeaubon is alleen geldig bij Pure Matters Ecokleding.
  • De cadeaubon is niet tegen contant geld inwisselbaar en dient in één keer besteed te worden. Indien de waarde van de cadeaubon lager is dan de gekozen artikelen, dient het resterende bedrag bijbetaald te worden.
  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na de afgiftedatum, welke is vermeld op de cadeaubon.